Среда, 05 Октомври 2016
Охрид, 23-25.09.2016 - Претставници на осумдесетина фирми од општините од југозападниот, пелагонискиот, полошкиот...
Вторник, 04 Октомври 2016
Велес,28.09.2016 - Деветнаесет годишната Розета М. од Велес е овогодинешниот стипендист што ќе ги користи...
Понеделник, 03 Октомври 2016
Љубљана ,19-23.09.2016 - Дванаесет жени Креативки од Вардарскиот регион, од 19 до 23 септември годинава беа на...
Понеделник, 03 Октомври 2016
Нежилово, 18.09.2016 - Креативки од проектот Економско зајакнување на жените од Вардарскиот регион, учествуваа на...