Warning: getimagesize(images/juni/sredba%20lozovo.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/juni/info%20sredba_gradsko.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

На 18.10.2012 година во организација на Фондацијата за локален развој и демократија ,,Фокус“ и општина Лозово се одржа координативно-информативна средба на претседателите на месни заедници со претставници на општинската администрација и советници. На средбата присуствуваа претседатели на месни заедници, советници и претставник од општинската администрација.

sredba lozovo

На 17.10.2012 година во организација на Фондацијата за локален развој и демократија ,,Фокус“ и општина Градско се одржа координативно-информативна средба на претседателите на месни заедници и здруженија на граѓани со претставници на општинската администрација и советници. На средбата присуствуваа  претседатели на месни заедници, здруженија на граѓани, претседателот на Советот на општина Градско и претставник од општинската администрација.

info sredba gradsko

Изработените сувенири од 27 девојки и жени од три населени места (населба Чашка, Мелница и Извор) во рамки на проектот ,,Промоција на убавините на Чашка,, на 19 септември беа изложени во туристичко - информативното биро сместено во центарот на општина Чашка.

suveniri caska