Warning: getimagesize(images/maj-2013/bedozi-EU%204.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/maj-2013/bedozi-EU%203.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/maj-2013/bedzozi-EU%201.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Warning: getimagesize(images/maj-2013/bedozi-EU%202.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

На ден 04.06.2013 година Младите Европски Промотори  меѓу соучениците од четирите средни училишта  ги десиминираа обработените прашања и одговори за Европската Унија, воедно делејќи им беџови со лого кои самите го осмислија – отсликувајќи ја перцепцијата за тоа како ја доживуваат Европа.

bedozi-EU 4  bedozi-EU 3

 

  bedzozi-EU 1  bedozi-EU 2