https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/


Warning: getimagesize(images/stories/cira%20grant%20naslovna.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

 

 

 

Врз основа на член 22 став 1 точка 2 од Законот за работни односи (објавен во С. Весник на РМ 62/05) Фондацијата за локален развој и демократија ФОКУС – Велес , согласно потребите за реализација на Годишната програма за 2010 година поддржана од програмата CIVICA Mobilitas која е финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ) а имплементирана од Центарот за институционален развој (ЦИРа), распишува конкурс за прием на работник на определено време со полно работно време на следната позиција

 

 

Финансиски менаџер 1 (еден) извршител

 
Годишната програма на Фондацијата за локален развој и демократија „Фокус“ – Велес е поддржана од Програмата CIVICA Mobilitas, koja е имплементирана од страна на  Центарот за Институционален Развој – ЦИРа и финансирана од Швајцарската Агенција за Развој и Соработка (SDC), претставена од Швајцарската Канцеларија за Соработка во Македонија“

Фондацијата Фокус доби грант за реализација на својата годишна програма во износ од  1.342.200,00 мкд за период од една година.

Во рамки на проектот за Институционален развој на Фондацијата  „Фокус”, кој е финансиски поддржан од Институтот за трајни заедници (ИТЗ) од фондовите на УСАИД, на 26 и 27 септември во Хотелот Молика се одржа работилница за „Подготовка на стратегија за финансиска одржливост на Фондацијата Фокус од Велес”.