https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/

Фондацијата за локален развој и демократија  Фокус по трет пат годинава доби институционалната поддршка од Центарот за институционален развој ЦИРа преку програмата Civica mobilitas која е  финансиски поддржана од Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC).

fokus-dogovor-002

Фондацијата „Фокус“ во соработка со TACSO канцеларијата во Скопје на 28.02.2011, одржа  две фокус групи, со цел да се процени нивото на информираност и заинтересираност на граѓанските организации за воведување квалитет во работењето.
Оваа активност е резултат од акцискиот план, подготвен во рамки на конференцијата, одржана во Загреб во октомври 2010, на која учество зема и Фондацијата „Фокус“.

 

Image
 
Фондацијата Фокус, успешно ги реализира сите планирани годишни и проектни активности во 2010 г. за што уште еднаш ја доби довербата од донаторите и потпиша продолжување на институционалниот грант за реализација на својата годишна програма  за следната  2011 г. во износ од  1.073.760,00 мкд.