Warning: getimagesize(..//images/stories/novosti/2007/juli/manifestacii.gif): failed to open stream: No such file or directory in /home/focusmk/public_html/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

Редовната петта седница на Управниот одбор на Фондација ФОКУС, ќе се одржи на ден 01 октомври 2007 год. (понеделник) со почеток во 19.00 часот

Image10.02.2007 – Питијада
Растеме, се развиваме и по трет пат подготвени му погледнавме во очи на предизвикот „Питијада 2007“. Примивме повратен импулс од граѓаните. Не поддржаа во голем број. Тројството се потврди како формула за успех. Ние, локалната власт и бизнис секторот.