https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/

Структура на фондацијата:

  • Основачи
  • Oдбор
  • Комисија за надзор и контрола


За организирање на тековното работење na Фондацијата има:

  • Извршен директор
  • Програмски директор

СТАТУТ на Фондација за локален развој и демократија ФОКУС