Раководење:

 • Убавка Јаневска - Извршна директорка, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

Персонал

 • Даниела Саздова Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Диме Велев
 • Александар Стојковски Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Дејан Ристов Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Савица Ќичукова Николова Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПОРАНЕШЕН ПЕРСОНАЛ:

 • Марија Алчева проектен координатор на проектот „Економско зајакнување на жените од Вардарски плански регион, поддржан од Министерство за надворешни работи на Република Словенија, во перидоот јануари 2014- септември 2016
 • Даниела Ковиловска   - финансов асистент на „Проект на УСАИД за пристап на микропретпријатија до јавните набавки“ во соработка Центар за граѓански комуникации, поддржан од УСАИД во периодото април 2012 – март 2017 
 • Веса Шкортова - извршен директор
 • Наташа Коџабашиева - админситративен асистент и  на програма за Филантропија
 • Диме Велев - Програмски директор и координатор на програма за Млади
 • Игор Здравковски - координатор на проект „Ние за нашата заедница“, поддржан од Владата на Република Македонија во 2007 и 2008 година
 • Александар Кукулев - Координатор на проект „Насмевка во пижами“, поддржан од Програмата за грантови за филантропија, финанисирана од УСАИД  преку Институт за трајни заедници, а спроведувана Центар за институционален развој (ЦИРа) во 2007 и 2008 година
 • Даниела Настова -  асистент на проект „Насмевка во пижами“, поддржан од Програмата за грантови за филантропија, финанисирана од УСАИД  преку Институт за трајни заедници, а спроведувана Центар за институционален развој (ЦИРа) во 2007 и 2008 година

ПОРАНЕШНИ ВОЛОНТЕРИ:

 • Александра Крстевска - волонтер во 2007 година
 • Нада Пановски - волонтер во програма Комуникации и соработка поддржано од  ЕМИ 2, Проект за посредување при вработување на високообразовани кадри, поддржан од UNDP и Општина Велес во 2007 година
 • Благој Џајков - волонтер во програма Развој и добро владеење ЕМИ 2,Проект за посредување при вработување на високообразовани кадри, поддржан од UNDP и Општина Велес во 2007 година