Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Фондација за локален развој и демократија ФОКУС – Велес објавува јавен повик за ангажирање на ИТ фирма/ експерт за ИТ за изработка на Младински информативен веб портал во рамки на проектот „Младинска инфо зона во Младински центар Велес“ финансиски поддржан од Агенција за млади и спорт на Северна Македонија.

 

ИТ фирмата или ИТ експертот потребно е на е-маил да испратат : 

 

  • C.V.
  • Предлог цена за креирање на Младински веб портал за потребите на проектот
  • Цена на техничка поддршка на искреираниот веб портал

 

Потребните документи да се испратат на следната е-маил адреса:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Рокот за пријавување е 7 дена од објавата на повикот.