Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1
ImageДенес е вторник. Тополите цврсто го потпираа небото над Велес. Дождот најавуваше нов импулс во престојната македонска пролет. Демократијата доби силен сојузник. Се роди ФОКУС. Фондација за локален развој и демократија. Управниот одбор, составен од 9 членови, се состанува најмалку еднаш месечно.