Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Фондација за локален развој и демократија ФОКУС – Велес објавува јавен повик за набавка на паметна табла во рамки на проектот „Младинска инфо зона во Младински центар Велес“ финансиски поддржан од Агенција за млади и спорт на Северна Македонија.

За потребите на инфо зоната во младинскиот центар Велес се набавува паметна табла којашто ги има следниве спецификации:

 

-Големина: 80''+

-Прецизност: Помалку од (<) 2mm

-Мулти-допир

-Подршка за  Windows оперативен систем

-Поддршка на Microsoft Office програми

-Вклучен софтвер

-Вклучени додатоци(пенкало, usb кабел, упатство итн)

-Вклучена монтажа

 

Понудите да се испратат на следната е-маил адреса:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Крајниот рок за испорака на понудите од страна на фирмите е : 10.09.2021