Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Во просториите на Младинскиот центар во Велес,денеска,10 ноември,2022 година Ивана Мирчевска одржа работилница со фокус група во рамки на реализација на проектот „Млади медиуми“ којшто го спроведува Коалиција на младински организации„СЕГА“. 

 

                                                                                                  

Мирчевска како член на клубот на млади на Фондација за локален развој и демократија ,,Фокус” ги пренесе искуствата од обуката која што Коалиција „СЕГА“ ја одржа со модератори од 10 градови во Македонија во рамкитре на проектот „Млади медиуми“. Мислењата и ставови на младите велешани ќе бидат испратени на Коалиција „СЕГА“.