Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Зелената коалиција се обедини за Велес!

Членки на ЗЕЛЕНАТА КОЛАЦИЈА: Општина Велес, ЕД „Вила Зора“; ЕГ „GREEN POWER“; Друштво на родители за грижа за здраво поколение; Здружение на родители на деца заболени од церебрална парализа, Органзиација на жени Велес; Извиднички Одред „Димитар Влахов“ и Фондација ФОКУС

 

3.05.2007 – Презентација на ПроКредит банка - соработка на банката со НВО

ImageАко читателот на овие редови веќе стана нетрпелив очекувајќи конечно да биде споменат бизнис секторот, еве убава вест. ЕВЕ ГО! ПроКредит банка ги претстави своите можности пред НВО секторот во Велес. Разговаравме за поволни услови за НВО и за можностите за заеднички придонес во заедницата. Со здружени сили за Велес ќе има силно светнат ден.
ImageОд градоначалниците на четирите општини (Велес, Градско, Лозово и Чашка) ја добивме целосната поддршка за реализација на проектот „Општини според визија на граѓаните“, финансиски поддржан од Фондацијата Институт отворено општество Македонија