Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Структура на фондацијата:

  • Основачи
  • Oдбор
  • Комисија за надзор и контрола


За организирање на тековното работење na Фондацијата има:

  • Извршен директор
  • Програмски директор

СТАТУТ на Фондација за локален развој и демократија ФОКУС