Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

РАКОВОДЕЊЕ:

 • Убавка Јаневска - Извршна директорка, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

ПЕРСОНАЛ:

 • Горан Миовски - административен асистент

 • Ангела Давчевска - административен асистент

 

ПОРАНЕШЕН ПЕРСОНАЛ:

 • Даниела Саздова
 • Весна Кочова - административен асистент
 • Диме Велев
 • м-р Савица Ќичукова Николова
 • Дејан Ристовпроектен координатор за Млади во периодот 2007 - фебруари 2018 година,
 • Александар Стојковски - проект асистент и одговорен за ИТ, во периодот март 2016 - февруари 2018,
 • Марија Алчева проектен координатор на проектот „Економско зајакнување на жените од Вардарски плански регион, поддржан од Министерство за надворешни работи на Република Словенија, во перидоот јануари 2014- септември 2016 година,
 • Даниела Ковиловска   - финансов асистент на „Проект на УСАИД за пристап на микропретпријатија до јавните набавки“ во соработка Центар за граѓански комуникации, поддржан од УСАИД во периодото април 2012 – март 2017 година, 
 • Веса Шкортова - извршен директор во приодот октомври 2006 - јуни 2015 година,
 • Наташа Коџабашиева - админситративен асистент и  на програма за Филантропија,
 • Диме Велев - Програмски директор и координатор на програма за Млади во периодот октомври 2006 - фебруари 2013,
 • Игор Здравковски - координатор на проект „Ние за нашата заедница“, поддржан од Владата на Република Македонија во 2007 и 2008 година,
 • Александар Кукулев - Координатор на проект „Насмевка во пижами“, поддржан од Програмата за грантови за филантропија, финанисирана од УСАИД  преку Институт за трајни заедници, а спроведувана Центар за институционален развој (ЦИРа) во 2007 и 2008 година,
 • Даниела Настова -  асистент на проект „Насмевка во пижами“, поддржан од Програмата за грантови за филантропија, финанисирана од УСАИД  преку Институт за трајни заедници, а спроведувана Центар за институционален развој (ЦИРа) во 2007 и 2008 година.

 

ПОРАНЕШНИ ВОЛОНТЕРИ:

 • Александра Крстевска - волонтер во 2007 година
 • Нада Пановски - волонтер во програма Комуникации и соработка поддржано од  ЕМИ 2, Проект за посредување при вработување на високообразовани кадри, поддржан од UNDP и Општина Велес во 2007 година
 • Благој Џајков - волонтер во програма Развој и добро владеење ЕМИ 2,Проект за посредување при вработување на високообразовани кадри, поддржан од UNDP и Општина Велес во 2007 година