Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

skulptorska fin

Фондација „Фокус“ преку проект кој го аплцираше во Министерството за култура и помогна на Општина Велес да ја организира првата Mеѓународна скулпторска колонија во градот.