Friday, 02 July 2021
„Младинска инфо зона во Младински центар Велес“ е насловот на проектот со кој Фондација „Фокус“ обезбеди...
Friday, 02 July 2021
Фондација „Фокус“ согласно планот на активности од Договорот за соработка со Здружението за хумано...
Friday, 02 July 2021
Комплетно нов изглед имаат дворовите на клонот „Ѕвончица“ на детската градинка „Димче Мирчев“ и ПОУ...
Tuesday, 25 May 2021
25.05.2021 Претставници на граѓанските организации, бизнис заедницата, академската фела и медиумите на ден 18.05.2021...

Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1