Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Во просториите на Фондација „Фокус“ се одржа креативна работилница „Ние и ЕУ“ на која учествуваа волонтерите од Младинскиот клуб „Фокус“ а чија цел беше дизајнирање лого коe ја одразува визијата на младите за ЕУ.
Од повеќето предложени идеи и изработени логоа од страна на самите волонтери ,тие го одбраа логото кое најсоодветно ја претставува ЕУ .

DSC 1180  DSC 1288

DSC 1283

 

Оваа работилница е дел од реализација на настанот „Ден на Европа -9 ти Мај“  кој е поддржан од Европската Делегација и  Еу Инфо центарот од  Скопје.