Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Online kovid19nastan fin

Средношколци, пред започнување на учебната 2020/2021, Клубот на млади на Фондација „Фокус“ ви овозможува да добиете корисни информации за лична и заштита на вашите семејства од пандемиското заболување Ковид -19.  Ве охрабруваме да бидете дел од он лајн настанот за што е потребно пријавување.

Пријавете се на следниов линк:

https://surveyheart.com/form/5f442349f5105c2063680cf9?fbclid=IwAR3VHjjuekQgpjHLeNU3ix5JQYRSSG7smK_ItY-sfEnlZcrYZgIHglvS0HI#welcome