Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

 

На ден 24.11.2022 година се конституираше новиот клуб на млади на Фондација за локален развој и демократија ,,Фокус".

                                                     316567920 869010957463722 2737278582747379750 n

На изборната седница за нов претседател беше избрана Стефанија Јакимовска, а за секретар беше избран Филип Настов.

                                                      316565051 659566102535130 3368321766508065888 n

Членовите на клубот се договорија за 20 дена да ја подготват Нацрт-програмата на клубот за 2023 година.

                                                        316461748 508203974572595 1914825404297434078 n