Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Фондацијата „Фокус“ од Велес,  имаше свое преставување на настанот „Моите американски пријатели“, кој се одржа на 20.04.2011 во Младинскиот парк, каде  ги презентираше реализраните проекти, поддржани од фондовите на УСАИД.

Настанот  беше организиран, по повод  50 годишниот јубилеј на  мировниот корпус  од САД, како  и  15 години од делувањето на мировниот корпус во Република Македонија.