Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

Image

Фондацијата институт отворено општество Македонија (ФИООМ), Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) и Младинскиот образовен форум (МОФ), организираат дебата на тема „Македонија и Европската унија“.

Од нивно име и од име на Фондацијата Фокус како локален партнер за Велес, Ве покануваме да земете учество на дебатата која ќе се одржи на 7ми Мај (четврток), во Салата на општина Велес со почеток во 11:00ч.