Публикации

 
policy briefweb 2
javni nabavkiweb 2
Fokus Analiza2018 v4 web 1

ImageФондацијата за локален развој и демократија "Фокус" започна со реализација на регионален проект "Партнерство - реалност или реторика?" финансиски поддржан од Институтот отворено општество - Романија, ФИООМ и Balkan Trust for Democracy.

ImageImage

Image

Во рамките на посетата на студиска посета на делегација на претставници на Министерството за локална самоуправа, градоначалници, членови на општински администрации од Косово и претставници на Светска Банка, на Општина Велес.