https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/

Image31.05.2007 – Етички кодекс за избраните претставници на Локалната самоуправа
Многу од нашите локални функционери до денес имаа слушнато за Кодак, со Кодексите послабо им одеше. Од денес е поинаку. Конечно имаат кодекс за избраните претставници, а ние на што да се повикаме за нивното одговорно работење. Се надеваме дека оваа симпатична брошура нема да им служи само за сликање.
ImageДенес е вторник. Тополите цврсто го потпираа небото над Велес. Дождот најавуваше нов импулс во престојната македонска пролет. Демократијата доби силен сојузник. Се роди ФОКУС. Фондација за локален развој и демократија. Управниот одбор, составен од 9 членови, се состанува најмалку еднаш месечно.