https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/

Фондацијата „Фокус“ донираше 3 (три) користени компјутери за исто толку здруженија на граѓани од општините Велес, Лозово и Градско.
 
Image
  

Опрема вредна 24 илјади долари (4 компјутери, печатар, телефонска централа, сервер, клима уред и возило) на Фондација Фокус и подари УСАИД. Припоредавањето на опремата во просториите на Фондацијата го изврши г-дин Ерик Пасифик, директор на канцеларијата за демократија и локална самоуправа во УСАИД.
 
Image

успешен пример во градењето партнерства

Image

Фондација Фокус, како резултат на своето успешно работење во изминатата 2009 година, беше поканета да ги претстави постигнатите резултати на конференцијата на тема „Граѓанските организации – партнери за успех“.

Целта на конференцијата беше да се претстават и споделат најуспешните приказни и резултати од работата на организациите кои беа опфатени со овој проект и да се утврдат предизвиците кои стојат пред граѓанските организации.